Een zelfwerkende website voor Tonen Automotive

Post Featured Image

Een zelfwerkende website voor Tonen Automotive

In opdracht van Tonen Automotive een 'slimme' website gerealiseerd.

Op de site wordt het actuele aanbod automatisch aangeboden. Zo ook de onlangs verkochte auto's. Omdat er een koppeling is gerealiseerd met Wheeler Delta, worden de auto's niet in een 'saai' lijstje opgesomd maar netjes aangepast voor elke schermgrootte op elk apparaat.

De website is geschikt gemaakt voor alle apparaten (smartphone, tablet en computer). De belangrijkste reden is natuurlijk de best denkbare beleving geven aan de bezoeker. Een mooie bijkomstigheid is dat de website beter gevonden wordt door zoekmachines (waaronder Google).

Het aanbod wordt onderhouden in een achterliggend systeem (Wheeler Delta van Autodata, veel gebruikt door autoverkopers). Nieuw aangeboden auto's hoeven op deze manier maar één keer te worden ingevoerd. En komen automatisch op onder meer Autoscout24 en Marktplaats, en door de gerealiseerde koppeling ook op de eigen site van Tonen Automotive.

Hieronder enkele schermafdrukken voor een eerste impressie. Elk vier schermafdrukken voor een indruk van een groot scherm, tablet liggend, tablet staand en smartphone.

 

 

 

Zie ook andere cases

RSS Feed