Nieuwe website opgeleverd voor Dierenpension De Bongerd

Post Featured Image

Nieuwe website opgeleverd voor Dierenpension De Bongerd

Vandaag een nieuwe website opgeleverd voor Dierenpension De Bongerd.

Met de nieuwe website kunnen klanten zelfstandig hun huisdieren (katten en honden) aanmelden via een speciaal gebruiksvriendelijk reserveringsformulier. Aanvragen worden (gebruik makend van een koppeling) automatisch verwerkt in een Google Spreadsheet, waarna de reserveringen verwerkt worden in een speciaal systeem voor dierenpensions.

De website is geschikt gemaakt voor alle apparaten (smartphone, tablet en computer). De belangrijkste reden is natuurlijk de best denkbare beleving geven aan de bezoeker. Een mooie bijkomstigheid is dat de website beter gevonden wordt door zoekmachines (waaronder Google).

We zijn verantwoordelijk geweest voor het ontwerp van de website, de bouw en het inrichten van het content management systeem.

Steven van Rijn kiest ervoor om voor een laag vast maandbedrag het beheer van de website aan ons uit te besteden, zodat zij hun aandacht kunnen besteden aan wat voor hun belangrijk is: verzorgen van gastdieren.

Snelheid, klantvriendelijkheid en vakmanschap

Ik kan Frank Welten absoluut aanbevelen.

Frank is niet iemand die een website maakt, Frank is iemand zich 100% inleeft in alle gebruikers van de website die hij gaat maken.

Snelheid, klantvriendelijkheid en vakmanschap zijn treffende kenmerken die voor Publiceervoormij absoluut van toepassing zijn!

Steven van Rijn, Dierenpension De Bongerd

Zie ook andere cases

RSS Feed