Nieuwe website voor Brainspa

Post Featured Image

Nieuwe website voor Brainspa

Vandaag een nieuwe website opgeleverd Brainspa.

Brainspa leert haar klanten baas over hun eigen brein, lichaam en geest te zijn, wat ten goede komt aan innerlijke rust, concentratie, focus en lichamelijke ontspanning. Het helpt mensen met onder meer depressies, burn out, ADHD, slaapproblemen en angst.

Op de website biedt Brainspa informatie voor drie verschillende doelgroepen: voor jou, bedrijven en kinderen. Daarnaast geven ze workshops. Deze workshops worden ingepland en gepubliceerd op de website. Bezoekers kunnen zich inschrijven met behulp van de aangeboden formulieren.

De website is geschikt gemaakt voor alle apparaten (smartphone, tablet en computer). De belangrijkste reden is natuurlijk de best denkbare beleving geven aan de bezoeker. Een mooie bijkomstigheid is dat de website beter gevonden wordt door zoekmachines (waaronder Google).

Hemels van der Hart was verantwoordelijk voor het ontwerp. Publiceervoormij is verantwoordelijk geweest voor de bouw en het inrichten van het content management systeem.

De website is extreem snel, mede door de inzet van een Content Delivery Network (CDN). De snelheid is niet alleen prettig voor de bezoeker, maar werkt op positief op de page ranking van Google. En wie wil er nu niet goed gevonden worden!

 

Zie ook andere cases

RSS Feed