Nieuwe website voor Coolchain.org

Post Featured Image

Nieuwe website voor Coolchain.org

Voor Cool Chain Association (CCA) de website vernieuwd. De vorige website was in 2012 ook door ons gerealiseerd.

De CCA is een non-profit organisatie, opgericht in 2003, met als doel om afval te verminderen en het verbeteren van de kwaliteit, efficiëntie en de waarde van de temperatuur gevoelige supply chain door het faciliteren en het mogelijk maken van verticale en horizontale samenwerking, onderwijs en innovatie onder de leden en stakeholders.

Publiceervoormij is verantwoordelijk geweest voor het redesign en de herbouw van de website, als ook het vernieuwen van het logo. Het gebruiksvriendelijke content management systeem beviel goed en is hetzelfde gebleven. Een bijkomend voordeel is dat de inhoud van de website nagenoeg niet gewijzigd of verplaatst hoefde te worden. Alleen de stijl is aangepast.

Leden kunnen zichzelf registreren en krijgen daarmee automatisch toegang tot pagina's die voor het publiek zijn afgeschermd.

De website staat niet op zichzelf

Er zijn diverse koppelingen met achterliggende systemen, zoals een relatiebeheersysteem (Capsule CRM) waarin de leden worden onderhouden, een online boekhoudsysteem (FreeAgent) waarin onder meer facturen gestuurd worden naar de leden voor lidmaatschappen en deelname aan evenementen. Ook MailChimp speelt een rol voor het digitaal versturen van nieuwsbrieven naar de leden. En tenslotte is er een koppeling met Google Apps Agenda, verantwoordelijk voor het automatisch publiceren van de evenementen op de website.

Geschikt voor mobiel

De website is geschikt gemaakt voor alle apparaten (smartphone, tablet en computer). De belangrijkste reden is natuurlijk de best denkbare beleving geven aan de bezoeker. Een mooie bijkomstigheid is dat de website beter gevonden wordt door zoekmachines (waaronder Google).

Hij bedenkt elegante technische oplossingen in een visueel zeer aantrekkelijke vorm

Frank heeft voor de nieuwe website van de Cool Chain Association zowel zijn technische als creatieve kennis en kunde ingebracht. Web design, grafisch ontwerp, fotobewerking en natuurlijk het IT werk, Frank beheerst alle finesses. Hij bedenkt elegante technische oplossingen in een visueel zeer aantrekkelijke vorm en met zijn gedrevenheid, oog voor detail en gevoel voor humor is het een plezier om met hem samen in een project te werken. Ik kan Frank dan ook van harte aanbevelen.

Edwin Kalischnig, Secretary General, Cool Chain Association

Lees meer in de case »

Zie ook andere cases

RSS Feed