Nieuwe website voor MariënburgGroep

Post Featured Image

Nieuwe website voor MariënburgGroep

Op 25 september een nieuwe website opgeleverd voor MariënburgGroep, de opleider voor de gemeenteambtenaar.

Op de website worden opleidingen aangeboden, verdeeld over negen vakgebieden. De opleidingen kunnen klassikaal gevolgd worden; open trainingen. Ook is het mogelijk om op locatie getraind te worden; incompany trainingen.

Open trainingen worden ingepland en data worden zichtbaar gemaakt bij elke opleiding, en in de agenda. Naast het inschrijven is het mogelijk om een optie te nemen op een training. En een opleiding te bewaren als favoriet (zonder dat ingelogd hoeft te worden), om later weer op te roepen.

In de website zijn 8 verschillende formulieren 'verstopt'. Alle interactie wordt opgeslagen en gecommuniceerd via e-mail, en zichtbaar gemaakt in het relatiebeheersysteem (Capsule CRM).

Publiceervoormij is verantwoordelijk geweest voor de vormgeving en bouw van de website. Zo ook de keuze voor het content management systeem waarmee de medewerkers op een zeer eenvoudige wijze de inhoud kunnen beheren.

De website is extreem snel, mede door de inzet van een Content Delivery Network (CDN). De snelheid is niet alleen prettig voor de bezoeker, maar werkt op positief op de page ranking van Google. En wie wil er nu niet goed gevonden worden!

Absoluut een aanrader voor anderen...

Voor het bouwen van onze website zochten we naar slimme, creatieve en innovatieve oplossingen. Frank wist als geen ander onze wensen te vertalen naar een uiterst professioneel en prachtig eindresultaat.

Vanuit zijn expertise en passie kon hij ons helpen met alle denkbare oplossingen. Niets is onmogelijk.

Daar waar anderen stoppen ging Frank zelfs nog een stap verder. Proactief en precies aansluitend op onze wensen heeft hij onze verwachtingen meer dan overtroffen.

Niets voor niets heeft hij dan ook onze tweede website gemaakt. Wederom verbluffend!

Absoluut een aanrader voor anderen. Frank, ontzettend bedankt!

Jeroen Busse, MariënburgGroep

Zie ook andere cases

RSS Feed