Nieuwe website voor Raad voor Sociaal Domein Duiven

Post Featured Image

Nieuwe website voor Raad voor Sociaal Domein Duiven

Voor Raad voor Sociaal Domein Duiven (voorheen WMO raad Duiven) een website gerealiseerd waarmee de raad kan communiceren met haar burgers in de Gemeente Duiven.

De Raad voor Sociaal Domein Duiven wil ondersteuning bieden aan de "kwetsbare" burgers in onze maatschappij. Omdat de wet- en regelgeving op het gebied van zorg, welzijn, onderwijs, huisvesting, werk en inkomen voortdurend verandert, komt de hulp van de leden goed van pas. Alle aandachtsgebieden zijn onderverdeeld over verschillende leden, zodat de burger terecht kan bij een lid met expertise. De website geeft toegang tot allerlei handige informatie. Zo ook de adviezen die de Raad uitbrengt.

Publiceervoormij is verantwoordelijk geweest voor het ontwerp en de bouw van de website. Zo ook de keuze voor het content management systeem waarmee de verantwoordelijke leden op een zeer eenvoudige wijze de inhoud kan beheren.

De website is geschikt gemaakt voor alle apparaten (smartphone, tablet en computer). De belangrijkste reden is natuurlijk de best denkbare beleving geven aan de bezoeker. Een mooie bijkomstigheid is dat de website beter gevonden wordt door zoekmachines (waaronder Google).

Zie ook andere cases

RSS Feed