Nieuwe website voor Titus Fierkens Titussport.nl

Post Featured Image

Nieuwe website voor Titus Fierkens Titussport.nl

Vandaag een website opgeleverd voor Titussport.

De website is geschikt gemaakt voor alle apparaten (smartphone, tablet en computer). De belangrijkste reden is natuurlijk de best denkbare beleving geven aan de bezoeker. Een mooie bijkomstigheid is dat de website beter gevonden wordt door zoekmachines (waaronder Google).

We zijn verantwoordelijk geweest voor het ontwerp van de website, de bouw en het inrichten van het content management systeem.

Titus Fierkens kiest ervoor om voor een laag vast maandbedrag het beheer van de website aan ons uit te besteden, zodat hij zijn aandacht kan besteden aan wat voor hem belangrijk is: het organiseren van loopclinics voor bedrijven, instanties en scholen, het organiseren van evenementen, het begeleiden van een wedstrijdteam (Craftrun) en het adviseren van looptechnieken en stijlen.

Het eindresultaat overtreft steeds mijn eigen verwachtingen!

De kracht van Frank Welten en zijn bedrijf Publiceervoormij.nl is de combinatie van zijn kennis, doorzettingsvermogen en het aandragen van ideeën. Dit leidt uiteindelijk tot een mooie, nieuwe en functionele website. Het eindresultaat overtreft steeds mijn eigen verwachtingen!

Frank weet heel goed waar hij over praat en geeft nuttige adviezen en voorstellen. De communicatie is heel open, direct, betrokken en motiverend, waardoor je samen aan iets moois werkt.

Frank kent geen "nee, dat is niet mogelijk", en bewijst met zijn inzicht en ervaring dat zelfs de meest veeleisende klant super tevreden is.

Een doorzetter als persoon en een grote aanrader als bedrijf!'

Titus Fierkens, Titussport

Zie ook andere cases

RSS Feed