Nieuwe website voor Zaal Gieling Groessen

Post Featured Image

Nieuwe website voor Zaal Gieling Groessen

Vandaag een nieuwe website opgeleverd voor Zaal Gieling Groessen.

De website is geschikt gemaakt voor alle apparaten (smartphone, tablet en computer). De belangrijkste reden is natuurlijk de best denkbare beleving geven aan de bezoeker. Een mooie bijkomstigheid is dat de website beter gevonden wordt door zoekmachines (waaronder Google).

Krista Kolkman is verantwoordelijk voor het ontwerp van de site. Publiceervoormij.nl voor de bouw en het inrichten van het content management systeem.

Rob en Nick Gieling kiezen ervoor om voor een laag vast maandbedrag het beheer van de website aan ons uit te besteden, zodat zij hun aandacht kunnen besteden aan wat voor hen belangrijk is: het organiseren van fantastisch verzorgde feesten waarbij het hun gasten aan niets mag ontbreken. Feesten is hun vak, aldus de familie Gieling. En dat al 50 jaar.

Google Apps

Voor Zaal Gieling Groessen heeft Publiceervooormij.nl ook een Google Apps implementatie verzorgd. Ze maken gebruik van mail in de browser (Gmail), en hebben de mogelijkheden van Google Documenten en Google Spreadsheets ontdekt, onderdeel van Google Apps. Door gebruik te maken van Google Apps maakt het intern niet meer uit of ze met Windows werken, of met Apple. Documenten zijn centraal beschikbaar in Google Drive.

Tenslotte wordt gebruik gemaakt van Foto's binnen het social media platform Google+. Hierin worden albums aangemaakt en aangekondigd op hun eigen website. Hierdoor kan er via social media gedeeld worden.

Zie ook andere cases

RSS Feed