Nieuws

 • Publiceervoormij sponsort Seven Pigeons

  Publiceervoormij sponsort HV Zevenaar en MHC de Westerduiven met het initiatief Seven Pigeons; een internationaal hockeytoernooi dat zal plaatsvinden op 25, 26 en 27 maart 2016. Voor Seven Pigeons een website en webapplicatie gemaakt waarmee gecommuniceerd wordt vooraf en tijdens het toernooi. Zie voor meer informatie de case Speciale website voor Seven Pigeons met internationaal karakter.

 • Google geeft voorrang aan mobile-friendly sites

  Het haalde zelfs het NOS journaal deze week: Google geeft vanaf 21 april 2015 voorrang aan mobile-friendly websites. Concreet betekent dit dat websites die niet geschikt zijn gemaakt voor mobiele apparaten, minder hoog in de page-ranking komen. Of dit in de praktijk echt zo zal uitpakken, moet nog blijken.

 • Co-Work Friday voor CVJO Arnhem

  De workshop staat deze keer in het teken van het effectiever organiseren van je werkleven. Frank Welten neemt de deelnemers aan de Co-Work Friday op interactieve wijze mee en rijkt tips en tools aan om te zorgen dat jij de deur niet uitgaat zonder je werkleven meer rust en overzicht te hebben ingeblazen.

 • Lezing Google Apps for Business voor MKB Duiven

  Google biedt met Google Apps for Business steeds meer op het gebied van software en het werken in de cloud voor bedrijven. Wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn zal tijdens een boeiende lezing aan de orde komen. Hierin komen ook de ervaringen van bedrijven aan de orde die zijn overgestapt nadat ze tientallen jaren met Microsoft Office hebben gewerkt, vaak in combinatie met het werken op een eigen server.

 • Workshop Cloud Computing MKB Duiven 2 april 2013

  Het wordt vaak de volgende grote revolutie in de IT genoemd, na de komst van de PC en het Internet: Cloud Computing. Alle softwarediensten haalt u van het internet, uit een ‘wolk’. Al uw gegevens, of het nu gaat om de contactgegevens van uw klanten, uw productvoorraad, uw salarisadministratie of de openstaande facturen, slaat u op in die wolk.

 • Trainingspakken uitgedeeld aan JA1 MHC de Westerduiven

  Op de foto (van links naar rechts) ... Staand: Ellen van Male (Coach), Chris Vredeveldt, Niels Zwetsloot, Thomas Tombergen, Bram van Munster, Jeroen Brouwer, Robin Kamberg, Hylke van de Wal, Pim Boerboom (Coach) Gehurkt: Sebastian van Weelde, Lars Welten, Daan te Witt, Daan Blokhuis, Bob Hofstede, Philip Kambakhsh Ontbreken op de foto: Remco van Dijk, Jort Verbakel, Peter van Woerkens

 • website vernieuwd

  Website vernieuwd en Responsive web design (RWD) toegepast. Dit houdt in dat de website zich automatisch aanpast aan de kenmerken van het apparaat waarop de website bekeken wordt.  Het voordeel hiervan is dat per apparaat (schermgrootte) de optimale vorm gevonden wordt, aldus de bedenkers van RWD. Of dit werkelijk zo is, mag u zelf beoordelen.  Deze techniek (zoals zovelen technieken op het internet) is bedacht door techneuten.

 • Publiceervoormij.nl sponsort Westerduiven JA1

  Publiceervoormij.nl heeft besloten het team JA1 van MHC De Westerduiven te sponsoren door de heren een prachtig trainingspak te schenken.  Het afgelopen seizoen hebben ze laten zien dat ze heel erg goed samenwerken door respectvol met elkaar om te gaan, inzet te tonen, elkaar het spel gunnen en daardoor kampioen zijn geworden.  Coach Ellen van Male en trainer Pim Boerboom leveren hierbij een hele grote bijdrage. Na de herfstvakantie zullen de heren er 'strak' bijlopen.

RSS Feed