Referenties

 • Het resultaat mag er wezen!

  De Participatieraad Zevenaar vormt een waardevolle schakel tussen alle geledingen van de Zevenaarse samenleving en de gemeente. De Participatieraad Zevenaar streeft er naar dat alle inwoners van Zevenaar ongeacht hun positie en/of beperking kunnen deelnemen aan de samenleving.

  Iedereen wordt nadrukkelijk uitgenodigd mee te denken en mee te doen in de Zevenaarse samenleving. De Participatieraad maakte onderdeel uit van de website van de gemeente Zevenaar maar had de wens een eigen website.

  Na diverse oriënterende gesprekken zijn wij het traject met Publiceervoormij ingegaan. Frank heeft onze wensen en ideeën vertaald in de ontwikkeling en vormgeving van onze website.

  Een voorwaarde was dat de website gebruiksvriendelijk is. Dat is gelukt. Alle lof hiervoor!

  De ervaringen met Frank zijn erg positief. Altijd oplossingsgericht. Onze vragen worden snel beantwoord daarnaast mag het resultaat er wezen. Kijkt u zelf op www.PRZevenaar.nl.

  Marlyn le Fevre, Participatieraad Zevenaar

  Lees meer in de case »

 • Hij bedenkt elegante technische oplossingen in een visueel zeer aantrekkelijke vorm

  Frank heeft voor de nieuwe website van de Cool Chain Association zowel zijn technische als creatieve kennis en kunde ingebracht. Web design, grafisch ontwerp, fotobewerking en natuurlijk het IT werk, Frank beheerst alle finesses. Hij bedenkt elegante technische oplossingen in een visueel zeer aantrekkelijke vorm en met zijn gedrevenheid, oog voor detail en gevoel voor humor is het een plezier om met hem samen in een project te werken. Ik kan Frank dan ook van harte aanbevelen.

  Edwin Kalischnig, Secretary General, Cool Chain Association

  Lees meer in de case »

 • De ervaring met Frank ervaar ik oprecht als zeer prettig

  Publiceervoormij heeft mij geholpen met het (her)bouwen van onze website. De ervaring met Frank ervaar ik oprecht als zeer prettig. Hij werkt supersnel, adequaat en heel klantgericht. Onze website was binnen 2 weken geheel actief. Ook zijn pro-actieve houding waardeer ik zeer. Ik had het jaren eerder door Frank moeten laten doen J!

  Victor van Drie, directeur, Van Drie Gouda BV

  Lees meer in de case »

 • Absoluut een aanrader voor anderen...

  Voor het bouwen van onze website zochten we naar slimme, creatieve en innovatieve oplossingen. Frank wist als geen ander onze wensen te vertalen naar een uiterst professioneel en prachtig eindresultaat.

  Vanuit zijn expertise en passie kon hij ons helpen met alle denkbare oplossingen. Niets is onmogelijk.

  Daar waar anderen stoppen ging Frank zelfs nog een stap verder. Proactief en precies aansluitend op onze wensen heeft hij onze verwachtingen meer dan overtroffen.

  Niets voor niets heeft hij dan ook onze tweede website gemaakt. Wederom verbluffend!

  Absoluut een aanrader voor anderen. Frank, ontzettend bedankt!

  Jeroen Busse, MariënburgGroep

  Lees meer in de case »

 • Frank Welten, waar zullen we eens beginnen?

  In het begin was het voor ons maar wennen, al die nieuwe ideeën...

  Een webshop, nee niks voor ons dachten we. Maar toch werden we enthousiast gemaakt door de voorbeelden & passie van Frank.

  En natuurlijk niet te vergeten onze website, deze ziet er volgens onze gasten erg gelikt uit. Hierdoor hebben wij ook meer aanvragen gekregen van feesten & partijen.

  Wij kunnen zeker iedereen Frank Welten aanbevelen.

  Rob en Nick Gieling, Zaal Gieling Groessen

  Lees meer in de case »

 • Toe aan een nieuwe website?

  De website uit 2008 van onze atletiekvereniging was na acht jaar prima functioneren toe aan een vernieuwing zowel aan de gebruikerskant, als aan de kant van beheer- en onderhoud. Gekeken naar het aantal vrijwilligersuren die het standaard contentbeheer al vroeg van onze webmaster, was de keuze voor uitwijken naar een extern bureau de enige optie.
  Via-via getipt in contact gebracht met Frank Welten was de eerste ontmoeting gelijk geslaagd te noemen, waarbij op IT-vlak Frank en Taco (onze webmaster) zeer snel het Programma van Eisen voor de vernieuwde website van AV de Liemers in kaart hadden.

  Kenmerkend voor ons als bestuur in de uitvoeringsfase waren de initiatieven waar Frank regelmatig mee kwam als voorstel voor maximalisatie van het eindresultaat. Recentelijk is onze vernieuwde website ‘live’ gegaan en het resultaat mag gezien worden: www.avdeliemers.nl! Clubleden reageren allemaal positief op deze eigentijdse en vernieuwde uitstraling van de website. Als bestuur kijken we terug op een erg prettige en zeer efficiënte samenwerking met Frank Welten en daarom; een prima aanrader!

  Bestuur Atletiek Vereniging de Liemers te Zevenaar

  Lees meer in de case »

 • Lekker zaken doen!

  Voor mij is werken met Frank een feestje.

  Hij is enorm enthousiast over alle nieuwe mogelijkheden die de wondere wereld van onder andere Google te bieden heeft. Hij is in staat om zijn kennis en expertise om te zetten in mooie en praktische oplossingen. Daarbij is zijn eigen kwaliteit standaard erg hoog en verlaat geen enkel product zijn handen voordat hij zelf 100% tevreden is. En wordt het daarmee duur? Ik vind van niet! De kwaliteit die hij levert is het meer dan waard.

  Ik doe daarom met veel plezier zaken met Frank. Wanneer volg jij?

  Erik During, Happiness at Work Survey NL

  Lees meer in de case »

 • Prettige en goede communicatie

  Afgelopen maand is mijn vernieuwde website van Touché Cosmétique Totale opgeleverd.

  Na eerdere moeizame ervaringen in de 'website wereld' ben ik zeer tevreden over de samenwerking met Frank.

  Met name de prettige en goede communicatie, het aandragen van goede ideeën hebben het hele proces soepel en snel laten verlopen. Tijdens het proces was het voor mij ook steeds duidelijk dat Frank het belangrijk vindt dat er een mooie en smaakvolle site gecreëerd wordt.

  Mijn cliënten reageren zeer positief op de site en het nieuwe onderdeel 'klanten aan het woord' is Touché! Bedankt Frank!

  Corien Snoek, Touché Cosmétique Totale

  Lees meer in de case »

 • Meer dan het beoogde resultaat behaald

  Publiceervoormij.nl heeft zowel de digitale werkomgeving als de vormgeving van de communicatie van EMLaw gerealiseerd. Onze doelstellingen waren: een omgeving die efficiënte praktijkvoering op eenvoudige wijze ondersteunt en vormgeving die het karakter van de organisatie uitstraalt. Door specifieke keuzen met betrekking tot de content zijn hoge eisen aan het ontwerp van de website gesteld.

  De aanpak en de toepassing van state of the art technologie hebben meer dan het beoogde resultaat gebracht. Onze wensen (inclusief de eisen die de advocatuur stelt) zijn professioneel vertaald zonder te denken in onmogelijkheden. De kwaliteit van de website is zeker ook te danken aan het samenspel van Krista Kolkman als grafisch ontwerper en Frank Welten als technisch adviseur en programmeur binnen Publiceervoormij.nl. Door mogelijkheden tot optimalisering van functionaliteiten aan te dragen als die zich voordoen, voorkomt Publiceervoormij.nl dat we met achterhaald materiaal werken.

  Eric Matser, EMLaw

  Lees meer in de case »

 • Snelheid, klantvriendelijkheid en vakmanschap

  Ik kan Frank Welten absoluut aanbevelen.

  Frank is niet iemand die een website maakt, Frank is iemand zich 100% inleeft in alle gebruikers van de website die hij gaat maken.

  Snelheid, klantvriendelijkheid en vakmanschap zijn treffende kenmerken die voor Publiceervoormij absoluut van toepassing zijn!

  Steven van Rijn, Dierenpension De Bongerd

  Lees meer in de case »

 • Het eindresultaat overtreft steeds mijn eigen verwachtingen!

  De kracht van Frank Welten en zijn bedrijf Publiceervoormij.nl is de combinatie van zijn kennis, doorzettingsvermogen en het aandragen van ideeën. Dit leidt uiteindelijk tot een mooie, nieuwe en functionele website. Het eindresultaat overtreft steeds mijn eigen verwachtingen!

  Frank weet heel goed waar hij over praat en geeft nuttige adviezen en voorstellen. De communicatie is heel open, direct, betrokken en motiverend, waardoor je samen aan iets moois werkt.

  Frank kent geen "nee, dat is niet mogelijk", en bewijst met zijn inzicht en ervaring dat zelfs de meest veeleisende klant super tevreden is.

  Een doorzetter als persoon en een grote aanrader als bedrijf!'

  Titus Fierkens, Titussport

  Lees meer in de case »