relatiebeheer [CRM]

relatiebeheer [CRM]

  • Heeft u al uw relatie- en contactgegevens verspreid over meerdere apparaten?
  • En/of deze vastgelegd in verschillende programma's en bestanden?
  • Mist u centraal inzicht in al uw relaties?
  • En wenst u dat iedereen in de organisatie beschikt over dezelfde gegevens?

Publiceervoormij.nl helpt u graag bij het maken van de juiste keuze en het inrichten van het voor u meest geschikte relatiebeheersysteem.

Direct aan de slag

Publiceervoormij.nl maakt het mogelijk dat u aan het eind van de eerste dag al aan de slag kunt met het raadplegen van al uw relaties, zonder dat er ook maar iets van software is geïnstalleerd op uw server, computer, laptop, smartphone of tablet. U kunt binnen een dag notities maken, gekoppeld aan de klant, potentiële opdracht of project. Taken vaststellen en desgewenst collega’s informeren en instrueren.

Orderportefeuille

Publiceervoormij.nl maakt het mogelijk dat uw verkoopmedewerkers direct aan de slag kunnen en de potentiële opdrachten (‘opportunities’) vastleggen, waarmee duidelijk wordt wat de orderportefeuille (‘pine line’) is. Inzichtelijk weergegeven in een grafiek. Bij de potentiële opdracht worden alle gerelateerde taken, afspraken, notities en mailtjes zichtbaar gemaakt.

Social Media

Publiceervoormij.nl complementeert ook social media in uw relatiebeheersystemen. Denk hierbij aan Twitter, Facebook, LinkedIn, Google+, Instagram, Skype. Een foto van de contactpersoon of het logo van het bedrijf kan automatisch worden geplaatst. Tweets van de betreffende relatie worden zichtbaar gemaakt in de relatiekaart, naast de notities en mailberichten. U blijft voortdurend op de hoogte, zonder zelf te moeten zoeken op social media sites.

Integratie

Publiceervoormij.nl adviseert u in software die uw relatiebeheersysteem naadloos kan integreren met andere web-gebaseerde applicaties, zoals e-mail, boekhouding en e-mail marketing software.

Voor meer informatie

Zie cases waarin relatiebeheer (CRM) is toegepast.