Voor CultuurCollege bestaande website gekoppeld met boekhoud- en relatiebeheersysteem (CRM)

Post Featured Image

Voor CultuurCollege bestaande website gekoppeld met boekhoud- en relatiebeheersysteem (CRM)

Het was de wens van CultuurCollege om het bestelproces op haar website te verbeteren en te optimaliseren en de organisatie rondom het organiseren van opleidingen te verbeteren.

CultuurCollege biedt praktijkgerichte bij- en nascholing voor professionals in de kunst, erfgoedsector en het cultuuronderwijs. Bij de ontwikkeling van programma’s werken ze samen met hogescholen, culturele locaties en cultuur- en erfgoedexperts.

Optimaliseren door online bestellingen in de huidige website automatisch te verwerken in een nieuw boekhoudsysteem (FreshBooks), dat voldeed aan de eisen en wensen. Relaties (debiteuren) worden automatisch aangemaakt in het boekhoudsysteem (als ze nog niet eerder besteld hebben), en bestellingen worden automatisch facturen. In het online boekhoudsysteem krijgt de hele organisatie financieel inzicht.

Daarnaast geholpen bij de keuze en inrichting van een geschikt relatiebeheersysteem (Capsule CRM), dat ook gekoppeld is met het nieuwe boekhoudsysteem, en optimaal werkt met Google Apps.

Relaties verschijnen automatisch in het relatiebeheersysteem, samen met de factuur- en betaalhistorie. Apart toegang tot het online boekhoudsysteem is hierdoor niet persé nodig. In het relatiebeheersysteem worden afspraken vastgelegd en projecten georganiseerd.

Door de optimale samenwerking tussen Capsule CRM en Google Apps wordt informatie van de relatie direct bij het e-mailbericht getoond, en kunnen acties vanuit het e-mailbericht uitgevoerd worden. Acties zoals het bewaren van de e-mail bij de relatie, opportunity, of case, en het aanmaken van nieuwe taken, opportunities en cases.

Zie ook andere cases

RSS Feed