Website vernieuwd voor Touché Cosmétique Totale

Post Featured Image

Website vernieuwd voor Touché Cosmétique Totale

Vandaag een vernieuwde versie opgeleverd van de website voor Touché Cosmétique Totale. Een jaar eerder was de site al snel overgezet; nu is de stijl definitief.

De website is geschikt gemaakt voor alle apparaten (smartphone, tablet en computer). De belangrijkste reden is natuurlijk de best denkbare beleving geven aan de bezoeker. Een mooie bijkomstigheid is dat de website beter gevonden wordt door zoekmachines (waaronder Google).

We zijn verantwoordelijk geweest voor het ontwerp van de website, de bouw en het inrichten van het content management systeem.

Corien Snoek kiest ervoor om voor een laag vast maandbedrag het beheer van de website aan ons uit te besteden, zodat ze haar aandacht kan besteden aan wat voor haar belangrijk is: het geven van geweldige gezichtsbehandelingen en lichaamsmassages.

Prettige en goede communicatie

Afgelopen maand is mijn vernieuwde website van Touché Cosmétique Totale opgeleverd.

Na eerdere moeizame ervaringen in de 'website wereld' ben ik zeer tevreden over de samenwerking met Frank.

Met name de prettige en goede communicatie, het aandragen van goede ideeën hebben het hele proces soepel en snel laten verlopen. Tijdens het proces was het voor mij ook steeds duidelijk dat Frank het belangrijk vindt dat er een mooie en smaakvolle site gecreëerd wordt.

Mijn cliënten reageren zeer positief op de site en het nieuwe onderdeel 'klanten aan het woord' is Touché! Bedankt Frank!

Corien Snoek, Touché Cosmétique Totale

Zie ook andere cases

RSS Feed