Website voor Posttheater met kaartverkoop EPSVenue

Website voor Posttheater met kaartverkoop EPSVenue

Voor het Posttheater in Arnhem de website vernieuwd en geholpen bij de inrichting van het nieuwe kaartverkoopsysteem EPSVenue, een totaalpakket voor theaters.

Gebruiksvriendelijk content management systeem [CMS]

Medewerkers van het Postheater hebben een gebruiksvriendelijk content management systeem gekregen, waarmee alle informatie over het theater eenvoudig onderhouden kan worden.

Hieronder een schermafdruk van de contactpagina. Eenmaal als content manager ingelogd kan de inhoud direct op de pagina aangepast worden. De pagina is onderverdeeld in aanpasbare blokken. Elk blok kan allerlei inhoud bevatten. Denk hierbij onder meer aan teksten en afbeeldingen, maar ook speciale elementen voor het onderhouden van nieuwsberichten en evenementen. Er is geen ingewikkelde 'abstracte' achterkant.

De tekst kan aangepast worden gebruik makend van een eenvoudige 'Rich Text Editor', met een aantal basale opties zoals ook in Microsoft Word aangeboden worden.

 

Koppelingen met theateroplossing EPSVenue

In de website wordt natuurlijk voorstellingsinformatie getoond. Deze informatie is afkomstig uit EPSVenue en wordt periodiek (en ad-hoc) gesynchroniseerd, zodat ze altijd actueel zijn.

Er zijn tevens koppelingen gerealiseerd met EPSVenue, waardoor persoons-, verkoop- en betaalgegevens rechtstreeks met EPSVenue uitgewisseld worden. Deze gegevens worden niet (ook nog) opgeslagen op de server van de website. Hieronder een voorbeeld van het betaalscherm, waarbij met iDeal afgerekend kan worden.

Schaalbaar

Omdat de website op een zeer schaalbare Cloudoplossing draait, kunnen de pieken die soms ontstaan eenvoudig opgevangen worden. Pieken door populaire voorstellingen als Najib Amhali en Theo Maassen.

Zie ook andere cases

RSS Feed