logo van publiceervoormij.nl

app

Integratie met emailmarketing

Periodiek wordt een elektronische nieuwsbrief gestuurd naar alle betrokken relaties. Door de koppeling tussen het relatiebeheersysteem en het emailmarketing programma (MailChimp), ontvangen de juiste personen nieuwsbrieven. In het relatiebeheersysteem worden personen en bedrijven voorzien van de juiste labels, zodat gericht nieuwsbrieven gestuurd kunnen worden.

Integratie met emailmarketing

logo van Integratie met emailmarketing

Periodiek wordt een elektronische nieuwsbrief gestuurd naar alle betrokken relaties. Door de koppeling tussen het relatiebeheersysteem en het emailmarketing programma (MailChimp), ontvangen de juiste personen nieuwsbrieven. In het relatiebeheersysteem worden personen en bedrijven voorzien van de juiste labels, zodat gericht nieuwsbrieven gestuurd kunnen worden.