logo van publiceervoormij.nl

app

Integratie met formulieroplossing

In plaats van het maatwerk ontwikkelen van formulieren (voor registreren aanmeldingen) is door ons geadviseerd gebruik te maken van Wufoo, een online formulieroplossing. Wijzigingen in het formulieren kunnen eenvoudig (zonder technische kennis) aangepast en uitgebreid worden. Omdat Wufoo met heel veel systemen standaard integratiemogelijkheden biedt, worden de aanmeldingen automatisch verwerkt in het relatiebeheersysteem.

Integratie met formulieroplossing

logo van Integratie met formulieroplossing

In plaats van het maatwerk ontwikkelen van formulieren (voor registreren aanmeldingen) is door ons geadviseerd gebruik te maken van Wufoo, een online formulieroplossing. Wijzigingen in het formulieren kunnen eenvoudig (zonder technische kennis) aangepast en uitgebreid worden. Omdat Wufoo met heel veel systemen standaard integratiemogelijkheden biedt, worden de aanmeldingen automatisch verwerkt in het relatiebeheersysteem.