logo van publiceervoormij.nl

Case

afbeelding van
12-05-2016

Nieuw initiatief gestart voor clubs met vrijwilligers

Publiceervoormij.nl is een nieuw initiatief gestart voor clubs met vrijwilligers; clubklus.nl.

Clubklus.nl helpt clubs bij het organiseren van klussen, en de communicatie met haar vrijwilligers.

Clubs kunnen met dit platform in eerste instantie haar vrijwilligers vragen deel te nemen door in te schrijven. Vervolgens kunnen clubs klussen aanmaken en vrijwilligers via e-mail uitnodigen; vrijwilligers krijgen vanuit het platform e-mails met een persoonlijke uitnodiging om deel te nemen. Bij de betreffende clubklus wordt voor iedereen duidelijk wie zich inschrijft; de clubklus verantwoordelijke krijgt een e-mail.

Ook worden de actuele clubklussen op een speciale clubpagina in www.clubklus.nl overzichtelijk aangeboden. Voor nog niet geregistreerde vrijwilligers (en daarmee niet via e-mail op de hoogte gebracht) een mooie gelegenheid om te kijken welke clubklussen er zijn.

Dashboard

In een speciaal dashboard kan de club de clubklussen beheren, per clubklus de aanmeldingen terugzien, de vrijwilligers beheren en nieuwe clubklussen uitzetten. Ook kan ingesteld worden of het aanmelden op een clubklus automatisch gesloten moet worden, als het gewenste aantal is behaald.

schermafdruk van schermen van de applicatie

Gebruikers

Binnen de club kunnen meerdere gebruikers (accounts) aangemaakt worden die toegang krijgen tot het dashboard, waarmee ook zij nieuwe clubklussen kunnen uitzetten.

schermafdruk van schermen van de applicatie

  • Webapplicatie