logo van publiceervoormij.nl

Case

afbeelding van
16-10-2015

Website voor Atletiekvereniging de Liemers

Op 16 oktober is de nieuwe website voor AV de Liemers live gegaan, de atletiekvereniging in de Liemers.

De vorige website had vooral een interne functie: het informeren van de leden. Naast informatie over trainingen, wedstrijden en baanrecords was algemene informatie voor nieuwe leden wat weggestopt en minder goed te vinden.

Een nieuwe heldere pagina-indeling en logische site-structuur maken dat potentiële nieuwe leden en bestaande leden hun informatie makkelijk kunnen vinden.

Leden kunnen zich eenvoudig inschrijven voor wedstrijden en baanrecords bekijken.

schermafdruk van website

Speciaal voor AV de Liemers een verjaardagsmodule ontwikkeld. Hiermee wordt inzicht verkregen wie er jarig is en wordt een jarig lid per e-mail gefeliciteerd. Een webcomponent toont de jarigen van de dag.

schermafdruk van website

  • CMS

Referentie

Atletiekvereniging de Liemers

De website uit 2008 van onze atletiekvereniging was na acht jaar prima functioneren toe aan een vernieuwing zowel aan de gebruikerskant, als aan de kant van beheer- en onderhoud. Gekeken naar het aantal vrijwilligersuren die het standaard contentbeheer al vroeg van onze webmaster, was de keuze voor uitwijken naar een extern bureau de enige optie. Via-via getipt in contact gebracht met Frank Welten was de eerste ontmoeting gelijk geslaagd te noemen, waarbij op IT-vlak Frank en Taco (onze webmaster) zeer snel het Programma van Eisen voor de vernieuwde website van AV de Liemers in kaart hadden.