logo van publiceervoormij.nl

Case

afbeelding van
08-03-2016

Website voor Coolchain.org

Voor Cool Chain Association (CCA) de website vernieuwd. De vorige website was in 2012 ook door ons gerealiseerd.

De CCA is een non-profit organisatie, opgericht in 2003, met als doel om afval te verminderen en het verbeteren van de kwaliteit, efficiëntie en de waarde van de temperatuur gevoelige supply chain door het faciliteren en het mogelijk maken van verticale en horizontale samenwerking, onderwijs en innovatie onder de leden en stakeholders.

Publiceervoormij is verantwoordelijk geweest voor het redesign en de herbouw van de website, als ook het vernieuwen van het logo. Het gebruiksvriendelijke content management systeem beviel goed en is hetzelfde gebleven. Een bijkomend voordeel is dat de inhoud van de website nagenoeg niet gewijzigd of verplaatst hoefde te worden. Alleen de stijl is aangepast.

Leden kunnen zichzelf registreren en krijgen daarmee automatisch toegang tot pagina’s die voor het publiek zijn afgeschermd.

De website staat niet op zichzelf

Er zijn diverse koppelingen met achterliggende systemen, zoals een relatiebeheersysteem (Capsule CRM) waarin de leden worden onderhouden, een online boekhoudsysteem (FreeAgent) waarin onder meer facturen gestuurd worden naar de leden voor lidmaatschappen en deelname aan evenementen. Ook MailChimp speelt een rol voor het digitaal versturen van nieuwsbrieven naar de leden. En tenslotte is er een koppeling met Google Apps Agenda, verantwoordelijk voor het automatisch publiceren van de evenementen op de website.

Geschikt voor mobiel

De website is geschikt gemaakt voor alle apparaten (smartphone, tablet en computer). De belangrijkste reden is natuurlijk de best denkbare beleving geven aan de bezoeker. Een mooie bijkomstigheid is dat de website beter gevonden wordt door zoekmachines (waaronder Google).

  • G-Suite
  • Capsule CRM
  • FreeAgent
  • MailChimp

Referentie

Cool Chain Association

Frank heeft voor de nieuwe website van de Cool Chain Association zowel zijn technische als creatieve kennis en kunde ingebracht.

G-Suite van Google Cloud

logo van G-Suite van Google Cloud

Als G-Suite partner kan Publiceervoormij.nl op kundige wijze een standaard inrichting verzorgen, zodat u dezelfde werkdag nog in de lucht kunt zijn, en zonder dat er allerlei software geïnstalleerd hoeft te worden op computers van u en uw medewerkers. Een server is ook niet nodig, om mail af te handelen of documenten op te slaan en deze centraal te delen. Alleen een browser is nodig en een internetverbinding, om samen te werken aan documenten (waaronder Documenten, Spreadsheets en Presentaties). Heeft u niet altijd internetverbinding? Het is ook mogelijk om alle gegevens in Google Apps lokaal op uw computer (automatisch) te bewaren.

Relatiebeheer met Capsule CRM

logo van Relatiebeheer met Capsule CRM

Capsule CRM is een zeer gebruiksvriendelijk relatiebeheersysteem dat volledig in de browser gebruikt kan worden. Het kan standaard met diverse online toepassingen integreren, zoals e-mailmarketingsysteem MailChimp en een aantal online boekhoudsystemen (waaronder FreeAgent). Hiermee wordt onder meer het doel bereikt dat op slechts één locatie relatiegegevens beheerd worden. Er is ook een koppeling met Social Media, zodat bijvoorbeeld Tweets zichtbaar worden bij de relatiegegevens. Koppelen met Google Apps behoort ook tot de mogelijkheden. Op het eerste gezicht lijken de mogelijkheden niet omvangrijk; wat ten goede komt aan het dagelijks gebruik (gebruiksvriendelijk). Capsule CRM kan echter zeer uitgebreid worden, zodat uiteenlopende informatie kan worden vastgelegd.

Online boekhouden met FreeAgent

logo van Online boekhouden met FreeAgent

FreeAgent is een online boekhoudsysteem. Het is zeer gebruiksvriendelijk en uitstekend te gebruiken voor ZZP’ers, kleine en middelgrote ondernemingen. Met name niet-boekhouders vinden hun weg. Als u niet weet wat journaalposten zijn, dan is dit het perfecte systeem. Houdt u projecturen bij, en wilt u deze op eenvoudige wijze factureren, zoek dan niet verder!

Zonder onze hulp FreeAgent uitproberen? Gebruik dan deze link. Deze geeft recht op 10% korting, gedurende de looptijd. Pas na de proefperiode (30 dagen) wordt door FreeAgent de dan op te geven creditcard belast.

Integratie met emailmarketing

logo van Integratie met emailmarketing

Periodiek wordt een elektronische nieuwsbrief gestuurd naar alle betrokken relaties. Door de koppeling tussen het relatiebeheersysteem en het emailmarketing programma (MailChimp), ontvangen de juiste personen nieuwsbrieven. In het relatiebeheersysteem worden personen en bedrijven voorzien van de juiste labels, zodat gericht nieuwsbrieven gestuurd kunnen worden.