logo van publiceervoormij.nl

Case

afbeelding van
31-03-2015

Website voor EKO Zilver

Vandaag een website opgeleverd voor Eko Zilver.

De website is geschikt gemaakt voor alle apparaten (smartphone, tablet en computer). De belangrijkste reden is natuurlijk de best denkbare beleving geven aan de bezoeker. Een mooie bijkomstigheid is dat de website beter gevonden wordt door zoekmachines (waaronder Google).

We zijn verantwoordelijk geweest voor het ontwerp van de website, de bouw en het inrichten van het content management systeem.

Eko Zilver kiest ervoor om voor een laag vast maandbedrag het beheer van de website aan ons uit te besteden, zodat zij hun aandacht kunnen besteden aan wat voor hen belangrijk is: het inkopen en verkopen van textielproducten waarin zilver verwerkt is. Producten waarin zilver is verwerkt hebben een zeer positieve werking op de gezondheid en geven een extra bescherming. Ideaal voor zwangere vrouwen.

  • CMS
  • G-Suite
  • Shopify

G-Suite van Google Cloud

logo van G-Suite van Google Cloud

Als G-Suite partner kan Publiceervoormij.nl op kundige wijze een standaard inrichting verzorgen, zodat u dezelfde werkdag nog in de lucht kunt zijn, en zonder dat er allerlei software geïnstalleerd hoeft te worden op computers van u en uw medewerkers. Een server is ook niet nodig, om mail af te handelen of documenten op te slaan en deze centraal te delen. Alleen een browser is nodig en een internetverbinding, om samen te werken aan documenten (waaronder Documenten, Spreadsheets en Presentaties). Heeft u niet altijd internetverbinding? Het is ook mogelijk om alle gegevens in Google Apps lokaal op uw computer (automatisch) te bewaren.