logo van publiceervoormij.nl

Case

afbeelding van
21-01-2015

Website voor Happiness at Work Survey

Vandaag een nieuwe website opgeleverd Happiness at Work Survey NL (HAWS).

De website is geschikt gemaakt voor alle apparaten (smartphone, tablet en computer). De belangrijkste reden is natuurlijk de best denkbare beleving geven aan de bezoeker. Een mooie bijkomstigheid is dat de website beter gevonden wordt door zoekmachines (waaronder Google).

Hemels van der Hart was verantwoordelijk voor het ontwerp. Publiceervoormij is verantwoordelijk geweest voor de bouw en het inrichten van het content management systeem.

Zie ook de andere case voor HAWS »

Erik During (HAWS) kiest ervoor om voor een laag vast maandbedrag het beheer van de website aan ons uit te besteden, zodat hij zijn aandacht kan besteden aan wat voor hem belangrijk is: bedrijven inzichtelijk maken of medewerkers gelukkig zijn, en – mocht er verbetering nodig zijn – helpen medewerkers gelukkiger te worden. Gelukkige medewerkers zijn minder vaak ziek, blijven langer bij een organisatie, zijn productiever en creatiever. Happiness at Work Survey NL werkt samen met adviseurs, trainers en coaches die in licentie werken met de survey. Aangesloten adviseurs kunnen inloggen in de website en speciaal ontwikkeld materiaal bekijken.

  • FreeAgent
  • CRM
  • G-Suite
  • Capsule CRM

Referentie

Happiness at Work Survey

Voor mij is werken met Frank een feestje.

Online boekhouden met FreeAgent

logo van Online boekhouden met FreeAgent

FreeAgent is een online boekhoudsysteem. Het is zeer gebruiksvriendelijk en uitstekend te gebruiken voor ZZP’ers, kleine en middelgrote ondernemingen. Met name niet-boekhouders vinden hun weg. Als u niet weet wat journaalposten zijn, dan is dit het perfecte systeem. Houdt u projecturen bij, en wilt u deze op eenvoudige wijze factureren, zoek dan niet verder!

Zonder onze hulp FreeAgent uitproberen? Gebruik dan deze link. Deze geeft recht op 10% korting, gedurende de looptijd. Pas na de proefperiode (30 dagen) wordt door FreeAgent de dan op te geven creditcard belast.

G-Suite van Google Cloud

logo van G-Suite van Google Cloud

Als G-Suite partner kan Publiceervoormij.nl op kundige wijze een standaard inrichting verzorgen, zodat u dezelfde werkdag nog in de lucht kunt zijn, en zonder dat er allerlei software geïnstalleerd hoeft te worden op computers van u en uw medewerkers. Een server is ook niet nodig, om mail af te handelen of documenten op te slaan en deze centraal te delen. Alleen een browser is nodig en een internetverbinding, om samen te werken aan documenten (waaronder Documenten, Spreadsheets en Presentaties). Heeft u niet altijd internetverbinding? Het is ook mogelijk om alle gegevens in Google Apps lokaal op uw computer (automatisch) te bewaren.

Relatiebeheer met Capsule CRM

logo van Relatiebeheer met Capsule CRM

Capsule CRM is een zeer gebruiksvriendelijk relatiebeheersysteem dat volledig in de browser gebruikt kan worden. Het kan standaard met diverse online toepassingen integreren, zoals e-mailmarketingsysteem MailChimp en een aantal online boekhoudsystemen (waaronder FreeAgent). Hiermee wordt onder meer het doel bereikt dat op slechts één locatie relatiegegevens beheerd worden. Er is ook een koppeling met Social Media, zodat bijvoorbeeld Tweets zichtbaar worden bij de relatiegegevens. Koppelen met Google Apps behoort ook tot de mogelijkheden. Op het eerste gezicht lijken de mogelijkheden niet omvangrijk; wat ten goede komt aan het dagelijks gebruik (gebruiksvriendelijk). Capsule CRM kan echter zeer uitgebreid worden, zodat uiteenlopende informatie kan worden vastgelegd.