logo van publiceervoormij.nl

Case

afbeelding van
22-12-2015

Nieuwe interactive website voor Jobimpuls

Voor Jobimpuls een heel bijzondere interactieve website mogen maken.

Bezoekers lezen hoe Erik During (Jobimpuls) impulsen geeft om het werk van mensen relevanter, leuker en zinvoller te laten zijn. Het resultaat zal zijn dat de juiste keuzes gemaakt worden, medewerkers een top mentaliteit krijgen en slimmer werken.

Erik heeft zijn ervaringen van de afgelopen 20 jaar opgetekend en door Willem Asman laten versmelten met een bijzondere ontmoeting met Piet Hein Eek in een boek met de titel ‘Klaar met de lulverhalen’. Het boekje is gratis te bestellen via de website.

Bezoekers aan de website worden in de gelegenheid gesteld om zelf aan te geven met welk ‘lulverhaal’ hij of zij klaar is. Deze worden vervolgens gepubliceerd op de website.

schermfadruk van website

Daarnaast is een initiatief gestart met de naam Pay It Forward. Erik roept anderen op een boek te delen, dat hen geïnspireerd heeft, met een speciale ‘Pay It Forward boekenlegger’. Deze gratis boekenlegger is via de website te bestellen. Geïnspireerden kunnen elkaar inspireren door hun ervaring te delen op de website.

schermfadruk van website

De website is geschikt gemaakt voor alle apparaten (smartphone, tablet en computer). De belangrijkste reden is natuurlijk de best denkbare beleving geven aan de bezoeker. Een mooie bijkomstigheid is dat de website beter gevonden wordt door zoekmachines (waaronder Google).

Hemels van der Hart was verantwoordelijk voor het ontwerp. Publiceervoormij is verantwoordelijk geweest voor de bouw, het inrichten van het content management systeem en de ontwikkeling van een speciale webapplicatie waarmee de interactiviteit is gerealiseerd.

De website is extreem snel, mede door de inzet van een Content Delivery Network (CDN). De snelheid is niet alleen prettig voor de bezoeker, maar werkt op positief op de page ranking van Google. En wie wil er nu niet goed gevonden worden!

  • CMS

Referentie

Happiness at Work Survey

Voor mij is werken met Frank een feestje.