logo van publiceervoormij.nl

Case

afbeelding van
05-11-2015

Website voor MariënburgAdvies

Op 5 november een nieuwe website opgeleverd voor MariënburgAdvies, adviesbureau met expertise gericht op publieke- en maatschappelijke organisaties.

Op de website worden onder meer vacatures aangeboden. MariënburgAdvies werkt samen met zusterbedrijf opleidingsbureau MariënburgGroep. De wens was om dezelfde huisstijl te gebruiken.

De website is extreem snel, mede door de inzet van een Content Delivery Network (CDN). De snelheid is niet alleen prettig voor de bezoeker, maar werkt op positief op de page ranking van Google. En wie wil er nu niet goed gevonden worden!

  • CMS
  • G-Suite

Referentie

Mariënburg Groep

Voor het bouwen van onze website zochten we naar slimme, creatieve en innovatieve oplossingen. Frank wist als geen ander onze wensen te vertalen naar een uiterst professioneel en prachtig eindresultaat.

G-Suite van Google Cloud

logo van G-Suite van Google Cloud

Als G-Suite partner kan Publiceervoormij.nl op kundige wijze een standaard inrichting verzorgen, zodat u dezelfde werkdag nog in de lucht kunt zijn, en zonder dat er allerlei software geïnstalleerd hoeft te worden op computers van u en uw medewerkers. Een server is ook niet nodig, om mail af te handelen of documenten op te slaan en deze centraal te delen. Alleen een browser is nodig en een internetverbinding, om samen te werken aan documenten (waaronder Documenten, Spreadsheets en Presentaties). Heeft u niet altijd internetverbinding? Het is ook mogelijk om alle gegevens in Google Apps lokaal op uw computer (automatisch) te bewaren.