logo van publiceervoormij.nl

Case

afbeelding van
25-06-2015

Website voor MariënburgGroep

Op 25 september een nieuwe website opgeleverd voor MariënburgGroep, de opleider voor de gemeenteambtenaar.

Op de website worden opleidingen aangeboden, verdeeld over negen vakgebieden. De opleidingen kunnen klassikaal gevolgd worden; open trainingen. Ook is het mogelijk om op locatie getraind te worden; incompany trainingen.

Open trainingen worden ingepland en data worden zichtbaar gemaakt bij elke opleiding, en in de agenda. Naast het inschrijven is het mogelijk om een optie te nemen op een training. En een opleiding te bewaren als favoriet (zonder dat ingelogd hoeft te worden), om later weer op te roepen.

In de website zijn 8 verschillende formulieren ‘verstopt’. Alle interactie wordt opgeslagen en gecommuniceerd via e-mail, en zichtbaar gemaakt in het relatiebeheersysteem (Capsule CRM).

Publiceervoormij is verantwoordelijk geweest voor de vormgeving en bouw van de website. Zo ook de keuze voor het content management systeem waarmee de medewerkers op een zeer eenvoudige wijze de inhoud kunnen beheren.

De website is extreem snel, mede door de inzet van een Content Delivery Network (CDN). De snelheid is niet alleen prettig voor de bezoeker, maar werkt op positief op de page ranking van Google. En wie wil er nu niet goed gevonden worden!

  • CMS
  • G-Suite
  • Capsule CRM
  • Online Bestellen

Referentie

Mariënburg Groep

Voor het bouwen van onze website zochten we naar slimme, creatieve en innovatieve oplossingen. Frank wist als geen ander onze wensen te vertalen naar een uiterst professioneel en prachtig eindresultaat.

G-Suite van Google Cloud

logo van G-Suite van Google Cloud

Als G-Suite partner kan Publiceervoormij.nl op kundige wijze een standaard inrichting verzorgen, zodat u dezelfde werkdag nog in de lucht kunt zijn, en zonder dat er allerlei software geïnstalleerd hoeft te worden op computers van u en uw medewerkers. Een server is ook niet nodig, om mail af te handelen of documenten op te slaan en deze centraal te delen. Alleen een browser is nodig en een internetverbinding, om samen te werken aan documenten (waaronder Documenten, Spreadsheets en Presentaties). Heeft u niet altijd internetverbinding? Het is ook mogelijk om alle gegevens in Google Apps lokaal op uw computer (automatisch) te bewaren.

Relatiebeheer met Capsule CRM

logo van Relatiebeheer met Capsule CRM

Capsule CRM is een zeer gebruiksvriendelijk relatiebeheersysteem dat volledig in de browser gebruikt kan worden. Het kan standaard met diverse online toepassingen integreren, zoals e-mailmarketingsysteem MailChimp en een aantal online boekhoudsystemen (waaronder FreeAgent). Hiermee wordt onder meer het doel bereikt dat op slechts één locatie relatiegegevens beheerd worden. Er is ook een koppeling met Social Media, zodat bijvoorbeeld Tweets zichtbaar worden bij de relatiegegevens. Koppelen met Google Apps behoort ook tot de mogelijkheden. Op het eerste gezicht lijken de mogelijkheden niet omvangrijk; wat ten goede komt aan het dagelijks gebruik (gebruiksvriendelijk). Capsule CRM kan echter zeer uitgebreid worden, zodat uiteenlopende informatie kan worden vastgelegd.