logo van publiceervoormij.nl

Case

afbeelding van
27-01-2016

Website voor Raad voor Sociaal Domein Duiven

Voor Raad voor Sociaal Domein Duiven (voorheen WMO raad Duiven) een website gerealiseerd waarmee de raad kan communiceren met haar burgers in de Gemeente Duiven.

De Raad voor Sociaal Domein Duiven wil ondersteuning bieden aan de “kwetsbare” burgers in onze maatschappij. Omdat de wet- en regelgeving op het gebied van zorg, welzijn, onderwijs, huisvesting, werk en inkomen voortdurend verandert, komt de hulp van de leden goed van pas. Alle aandachtsgebieden zijn onderverdeeld over verschillende leden, zodat de burger terecht kan bij een lid met expertise. De website geeft toegang tot allerlei handige informatie. Zo ook de adviezen die de Raad uitbrengt.

Publiceervoormij is verantwoordelijk geweest voor het ontwerp en de bouw van de website. Zo ook de keuze voor het content management systeem waarmee de verantwoordelijke leden op een zeer eenvoudige wijze de inhoud kan beheren.

De website is geschikt gemaakt voor alle apparaten (smartphone, tablet en computer). De belangrijkste reden is natuurlijk de best denkbare beleving geven aan de bezoeker. Een mooie bijkomstigheid is dat de website beter gevonden wordt door zoekmachines (waaronder Google).

  • CMS
  • G-Suite

G-Suite van Google Cloud

logo van G-Suite van Google Cloud

Als G-Suite partner kan Publiceervoormij.nl op kundige wijze een standaard inrichting verzorgen, zodat u dezelfde werkdag nog in de lucht kunt zijn, en zonder dat er allerlei software geïnstalleerd hoeft te worden op computers van u en uw medewerkers. Een server is ook niet nodig, om mail af te handelen of documenten op te slaan en deze centraal te delen. Alleen een browser is nodig en een internetverbinding, om samen te werken aan documenten (waaronder Documenten, Spreadsheets en Presentaties). Heeft u niet altijd internetverbinding? Het is ook mogelijk om alle gegevens in Google Apps lokaal op uw computer (automatisch) te bewaren.