logo van publiceervoormij.nl

Case

afbeelding van
14-09-2013

Website voor Tandarts Pieter Pijnenburg

Vandaag een nieuwe website opgeleverd voor Tandarts Pijnenburg.

De website is geschikt gemaakt voor alle apparaten (smartphone, tablet en computer). De belangrijkste reden is natuurlijk de best denkbare beleving geven aan de bezoeker. Een mooie bijkomstigheid is dat de website beter gevonden wordt door zoekmachines (waaronder Google).

We zijn verantwoordelijk geweest voor het ontwerp van de website, de bouw en het inrichten van het content management systeem.

Pieter Pijnenburg kiest ervoor om voor een laag vast maandbedrag het beheer van de website aan ons uit te besteden, zodat hij zijn aandacht kan besteden aan wat voor hem belangrijk is: het geven van tandheelkundige hulp en het adviseren en plaatsen van implantaten, iets waarin hij is gespecialiseerd.

  • CMS
  • G-Suite

G-Suite van Google Cloud

logo van G-Suite van Google Cloud

Als G-Suite partner kan Publiceervoormij.nl op kundige wijze een standaard inrichting verzorgen, zodat u dezelfde werkdag nog in de lucht kunt zijn, en zonder dat er allerlei software geïnstalleerd hoeft te worden op computers van u en uw medewerkers. Een server is ook niet nodig, om mail af te handelen of documenten op te slaan en deze centraal te delen. Alleen een browser is nodig en een internetverbinding, om samen te werken aan documenten (waaronder Documenten, Spreadsheets en Presentaties). Heeft u niet altijd internetverbinding? Het is ook mogelijk om alle gegevens in Google Apps lokaal op uw computer (automatisch) te bewaren.