logo van publiceervoormij.nl

Case

afbeelding van
19-09-2014

Website voor Willems gebouwbeheer

Sinds deze week is de website van Willems gebouwbeheer vernieuwd. De website voldoet aan de laatste wensen ten aanzien van mobiele ondersteuning; de website is ‘responsive’.

De website is geschikt gemaakt voor alle apparaten (smartphone, tablet en computer). De belangrijkste reden is natuurlijk de best denkbare beleving geven aan de bezoeker. Een mooie bijkomstigheid is dat de website beter gevonden wordt door zoekmachines (waaronder Google).

Klanten van Willems Gebouwbeheer kunnen inloggen in de website en van hun gebouwen het energiegebruik bekijken via interactieve grafieken. Denk hierbij aan inzicht in gebruik van elektra, warmte, warm en koud water. Ook het temperatuurverloop is te zien van verschillende doucheruimtes; met als doel om Legionella tegen te gaan. Publiceervoormij.nl heeft geholpen bij de realisatie van de koppeling tussen de meetgegevens en het online inzichtelijk maken.

Het onderliggende Content Management Systeem is hetzelfde gebleven, alleen de sjablonen zijn vernieuwd.

  • CMS
  • Koppeling
  • Capsule CRM
  • G-Suite

Relatiebeheer met Capsule CRM

logo van Relatiebeheer met Capsule CRM

Capsule CRM is een zeer gebruiksvriendelijk relatiebeheersysteem dat volledig in de browser gebruikt kan worden. Het kan standaard met diverse online toepassingen integreren, zoals e-mailmarketingsysteem MailChimp en een aantal online boekhoudsystemen (waaronder FreeAgent). Hiermee wordt onder meer het doel bereikt dat op slechts één locatie relatiegegevens beheerd worden. Er is ook een koppeling met Social Media, zodat bijvoorbeeld Tweets zichtbaar worden bij de relatiegegevens. Koppelen met Google Apps behoort ook tot de mogelijkheden. Op het eerste gezicht lijken de mogelijkheden niet omvangrijk; wat ten goede komt aan het dagelijks gebruik (gebruiksvriendelijk). Capsule CRM kan echter zeer uitgebreid worden, zodat uiteenlopende informatie kan worden vastgelegd.

G-Suite van Google Cloud

logo van G-Suite van Google Cloud

Als G-Suite partner kan Publiceervoormij.nl op kundige wijze een standaard inrichting verzorgen, zodat u dezelfde werkdag nog in de lucht kunt zijn, en zonder dat er allerlei software geïnstalleerd hoeft te worden op computers van u en uw medewerkers. Een server is ook niet nodig, om mail af te handelen of documenten op te slaan en deze centraal te delen. Alleen een browser is nodig en een internetverbinding, om samen te werken aan documenten (waaronder Documenten, Spreadsheets en Presentaties). Heeft u niet altijd internetverbinding? Het is ook mogelijk om alle gegevens in Google Apps lokaal op uw computer (automatisch) te bewaren.