logo van publiceervoormij.nl

Case

afbeelding van
21-05-2014

Website voor Zaal Gieling Groessen

Vandaag een nieuwe website opgeleverd voor Zaal Gieling Groessen.

De website is geschikt gemaakt voor alle apparaten (smartphone, tablet en computer). De belangrijkste reden is natuurlijk de best denkbare beleving geven aan de bezoeker. Een mooie bijkomstigheid is dat de website beter gevonden wordt door zoekmachines (waaronder Google).

Krista Kolkman is verantwoordelijk voor het ontwerp van de site. Publiceervoormij.nl voor de bouw en het inrichten van het content management systeem.

Rob en Nick Gieling kiezen ervoor om voor een laag vast maandbedrag het beheer van de website aan ons uit te besteden, zodat zij hun aandacht kunnen besteden aan wat voor hen belangrijk is: het organiseren van fantastisch verzorgde feesten waarbij het hun gasten aan niets mag ontbreken. Feesten is hun vak, aldus de familie Gieling. En dat al 50 jaar.

  • CMS
  • G-Suite

Referentie

Zaal Gieling Groessen

In het begin was het voor ons maar wennen, al die nieuwe ideeën…

G-Suite van Google Cloud

logo van G-Suite van Google Cloud

Als G-Suite partner kan Publiceervoormij.nl op kundige wijze een standaard inrichting verzorgen, zodat u dezelfde werkdag nog in de lucht kunt zijn, en zonder dat er allerlei software geïnstalleerd hoeft te worden op computers van u en uw medewerkers. Een server is ook niet nodig, om mail af te handelen of documenten op te slaan en deze centraal te delen. Alleen een browser is nodig en een internetverbinding, om samen te werken aan documenten (waaronder Documenten, Spreadsheets en Presentaties). Heeft u niet altijd internetverbinding? Het is ook mogelijk om alle gegevens in Google Apps lokaal op uw computer (automatisch) te bewaren.