logo van publiceervoormij.nl

Case

afbeelding van
08-12-2013

State of the art digitale omgeving voor EMLaw

EMLaw had een duidelijke vraagstelling: voor de nieuw gestarte onderneming een digitale werkomgeving creëeren die stimuleert en dwingt tot efficiënt werken. Hierbij werd duidelijk gevraagd ook software aan te dragen die in de advocatuur misschien niet gebruikelijk is, maar daarbuiten hoog scoort. Geen software ingewikkeld in gebruik, of software die om veel beheer vraagt. Tevens moest een nieuwe huisstijl ontworpen worden, ‘pixel-perfect’ uitgevoerd in alle uitingen.

De geselecteerde software voor relatiebeheer, urenverantwoording, financiële administratie, e-mail en documentopslag zijn allen zelfstandige systemen die uitblinken in gebruiksvriendelijkheid, omdat elk softwaresysteem focus houdt op wat het in de kern moet doen. De integratie tussen de systemen draagt bij tot een efficiënte werkwijze en productief werken.

De softwaresystemen zijn zo ingericht, dat ze het proces van EMLaw ondersteunen. De kracht van de systemen is voor een groot deel gelegen in de herkomst uit branches, waarin de ontwikkelingen nu eenmaal verder zijn.

Ten aanzien van de huisstijl is Krista Kolkman verantwoordelijk geweest voor de huisstijl en het ontwerp van de website. Frank Welten voor de bouw en het inrichten van het content management systeem van de website, en het inrichten van alle softwaresystemen en het trainen van de medewerkers die hiervan gebruik maken.

Eric Matser kiest er voor EMLaw voor om ontzorgd te worden ten aanzien van de praktijkautomatisering en het beheer van de website, zodat hij al zijn aandacht kan besteden aan het werk: juridische hulp op onder meer het gebied van intellectuele eigendom en mededinging.

  • CMS
  • G-Suite
  • FreeAgent
  • Capsule CRM

Referentie

EMLaw

Publiceervoormij.nl heeft zowel de digitale werkomgeving als de vormgeving van de communicatie van EMLaw gerealiseerd. Onze doelstellingen waren: een omgeving die efficiënte praktijkvoering op eenvoudige wijze ondersteunt en vormgeving die het karakter van de organisatie uitstraalt. Door specifieke keuzen met betrekking tot de content zijn hoge eisen aan het ontwerp van de website gesteld.

G-Suite van Google Cloud

logo van G-Suite van Google Cloud

Als G-Suite partner kan Publiceervoormij.nl op kundige wijze een standaard inrichting verzorgen, zodat u dezelfde werkdag nog in de lucht kunt zijn, en zonder dat er allerlei software geïnstalleerd hoeft te worden op computers van u en uw medewerkers. Een server is ook niet nodig, om mail af te handelen of documenten op te slaan en deze centraal te delen. Alleen een browser is nodig en een internetverbinding, om samen te werken aan documenten (waaronder Documenten, Spreadsheets en Presentaties). Heeft u niet altijd internetverbinding? Het is ook mogelijk om alle gegevens in Google Apps lokaal op uw computer (automatisch) te bewaren.

Online boekhouden met FreeAgent

logo van Online boekhouden met FreeAgent

FreeAgent is een online boekhoudsysteem. Het is zeer gebruiksvriendelijk en uitstekend te gebruiken voor ZZP’ers, kleine en middelgrote ondernemingen. Met name niet-boekhouders vinden hun weg. Als u niet weet wat journaalposten zijn, dan is dit het perfecte systeem. Houdt u projecturen bij, en wilt u deze op eenvoudige wijze factureren, zoek dan niet verder!

Zonder onze hulp FreeAgent uitproberen? Gebruik dan deze link. Deze geeft recht op 10% korting, gedurende de looptijd. Pas na de proefperiode (30 dagen) wordt door FreeAgent de dan op te geven creditcard belast.

Relatiebeheer met Capsule CRM

logo van Relatiebeheer met Capsule CRM

Capsule CRM is een zeer gebruiksvriendelijk relatiebeheersysteem dat volledig in de browser gebruikt kan worden. Het kan standaard met diverse online toepassingen integreren, zoals e-mailmarketingsysteem MailChimp en een aantal online boekhoudsystemen (waaronder FreeAgent). Hiermee wordt onder meer het doel bereikt dat op slechts één locatie relatiegegevens beheerd worden. Er is ook een koppeling met Social Media, zodat bijvoorbeeld Tweets zichtbaar worden bij de relatiegegevens. Koppelen met Google Apps behoort ook tot de mogelijkheden. Op het eerste gezicht lijken de mogelijkheden niet omvangrijk; wat ten goede komt aan het dagelijks gebruik (gebruiksvriendelijk). Capsule CRM kan echter zeer uitgebreid worden, zodat uiteenlopende informatie kan worden vastgelegd.