logo van publiceervoormij.nl

Case

afbeelding van
05-02-2016

Van Drie Gouda communiceert met haar nieuwe website rechtstreeks met omwonenden

Voor Van Drie Gouda BV een website ontwikkeld waarmee ze (onder meer) met omwonenden communiceert.

Van Drie Gouda BV is specialist in bestratingen, grondwerk, rioleringswerkzaamheden, terreinverharding en is leverancier van zand, grind en grond.

Regelmatig voeren zij projecten uit waar omwonenden hinder van kunnen ondervinden. Om de hinder tot een minimum te beperken is het communiceren hierover naar de omwonenden cruciaal. Naast het communiceren via de ‘bewoners-informatiebrieven’ zal de nieuwe website het informeren versterken, en de communicatie tussen de omwonenden en Van Drie Gouda BV vereenvoudigen.

Theo van Oeffelt geeft advies op het gebied van de externe communicatie en schrijft teksten, zo ook voor nieuwe de website.

Publiceervoormij is verantwoordelijk geweest voor het redesign en de bouw van de website. Zo ook de keuze voor het content management systeem waarmee de medewerkers op een zeer eenvoudige wijze de inhoud kunnen beheren. Van Drie Gouda BV maakt gebruik van de dienst om het onderhoud aan Publiceervoormij uit te besteden; zodat alle aandacht besteed kan worden aan de dagelijkse werkzaamheden.

De website is geschikt gemaakt voor alle apparaten (smartphone, tablet en computer). De belangrijkste reden is natuurlijk de best denkbare beleving geven aan de bezoeker. Een mooie bijkomstigheid is dat de website beter gevonden wordt door zoekmachines (waaronder Google).

De website is extreem snel, mede door de inzet van een Content Delivery Network (CDN). De snelheid is niet alleen prettig voor de bezoeker, maar werkt op positief op de page ranking van Google. En wie wil er nu niet goed gevonden worden!?

  • Seo
  • CMS
  • Webapplicatie

Referentie

Van Drie Gouda BV

Publiceervoormij heeft mij geholpen met het (her)bouwen van onze website. De ervaring met Frank ervaar ik oprecht als zeer prettig. Hij werkt supersnel, adequaat en heel klantgericht. Onze website was binnen 2 weken geheel actief. Ook zijn pro-actieve houding waardeer ik zeer. Ik had het jaren eerder door Frank moeten laten doen J!