logo van publiceervoormij.nl

Case

afbeelding van
02-01-2015

Webshop voor Achterhoekhaardhout

Vandaag een eerste versie opgeleverd van een nieuwe webshop voor Achterhoekhaardhout.nl. Achterhoekhaardhout bezorgt in het hele land, voor een eerlijke prijs.

De webshop is geschikt gemaakt voor alle apparaten (smartphone, tablet en computer). De belangrijkste reden is natuurlijk de best denkbare beleving geven aan de bezoeker. Een mooie bijkomstigheid is dat de website beter gevonden wordt door zoekmachines (waaronder Google).

Hemels van der Hart was verantwoordelijk voor het ontwerp. Publiceervoormij.nl is verantwoordelijk geweest voor de bouw en het opzetten van de webshop, gebruik makend van Shopify.

  • Webshop
  • Shopify
  • G-Suite

G-Suite van Google Cloud

logo van G-Suite van Google Cloud

Als G-Suite partner kan Publiceervoormij.nl op kundige wijze een standaard inrichting verzorgen, zodat u dezelfde werkdag nog in de lucht kunt zijn, en zonder dat er allerlei software geïnstalleerd hoeft te worden op computers van u en uw medewerkers. Een server is ook niet nodig, om mail af te handelen of documenten op te slaan en deze centraal te delen. Alleen een browser is nodig en een internetverbinding, om samen te werken aan documenten (waaronder Documenten, Spreadsheets en Presentaties). Heeft u niet altijd internetverbinding? Het is ook mogelijk om alle gegevens in Google Apps lokaal op uw computer (automatisch) te bewaren.