logo van publiceervoormij.nl

Case

afbeelding van
25-02-2016

Website van der list advocaat vernieuwd

Voor van der list advocaat de website vernieuwd en mobiel geschikt gemaakt.

De praktijk is erop gericht om conflicten op te lossen en te voorkomen. Conflicten in langdurende samenwerkingsverbanden of langlopende opdrachten. Samenwerkingsgeschillen in maatschap, vennootschap onder firma en besloten vennootschap, maar ook relatie opdrachtgever en architect, huur en verhuur, appartementen, buren en koop en verkoop. En natuurlijk echtscheiding, omgang en alimentatie, afwikkeling van gecompliceerd samengestelde gemeenschapsvermogens en nalatenschappen.

Krista Kolkman heeft de initiële website in de zomer van 2005 ontworpen. Dit minimalistische ontwerp moest onaangetast blijven en doorgevoerd worden naar smartphone en tablet, met aandacht voor gebruiksgemak.

Publiceervoormij is verantwoordelijk geweest de bouw van de website. Zo ook de keuze voor het content management systeem. Van der list advocaat maakt gebruik van de dienst om het onderhoud aan Publiceervoormij uit te besteden; zodat alle aandacht besteed kan worden aan de dagelijkse werkzaamheden.

De website is geschikt gemaakt voor alle apparaten (smartphone, tablet en computer). De belangrijkste reden is natuurlijk de best denkbare beleving geven aan de bezoeker. Een mooie bijkomstigheid is dat de website beter gevonden wordt door zoekmachines (waaronder Google).

De website is extreem snel, mede door de inzet van een Content Delivery Network (CDN). De snelheid is niet alleen prettig voor de bezoeker, maar werkt op positief op de page ranking van Google. En wie wil er nu niet goed gevonden worden!?

  • CMS