logo van publiceervoormij.nl

Case

afbeelding van
12-01-2016

Website vernieuwd voor Bleekemolen Bomenbeheer

Voor Bleekemolen Bomenbeheer de website vernieuwd.

Bleekemolen Boemenbeheer biedt een volledig dienstenpakket. Onder meer het inventariseren en verzorgen van bomen, uitvoeren van onderzoek naar de veiligheid van bomen en het taxeren van de waarden van een boom, of de schade die deze heeft opgelopen.

Theo van Oeffelt is verantwoordelijk voor het schrijven van de webteksten.

Publiceervoormij is verantwoordelijk geweest voor het redesign en de bouw van de website. Zo ook de keuze voor het content management systeem waarmee de medewerkers op een zeer eenvoudige wijze de inhoud kunnen beheren. Bleekemolen Bomenbeheer maakt gebruik van de dienst om het onderhoud aan Publiceervoormij uit te besteden; zodat alle aandacht besteed kan worden aan de dagelijkse werkzaamheden.

De website is geschikt gemaakt voor alle apparaten (smartphone, tablet en computer). De belangrijkste reden is natuurlijk de best denkbare beleving geven aan de bezoeker. Een mooie bijkomstigheid is dat de website beter gevonden wordt door zoekmachines (waaronder Google).

De website is extreem snel, mede door de inzet van een Content Delivery Network (CDN). De snelheid is niet alleen prettig voor de bezoeker, maar werkt op positief op de page ranking van Google. En wie wil er nu niet goed gevonden worden!?

  • CMS