logo van publiceervoormij.nl

Case

afbeelding van
13-09-2013

Website voor Posttheater vernieuwd

Voor het Posttheater in Arnhem de website vernieuwd. Ze maken gebruik van het kaartverkoopsysteem EPSVenue, een totaalpakket voor theaters.

Akker Ontwerp was verantwoordelijk voor het ontwerp. Publiceervoormij is verantwoordelijk geweest voor de bouw en het inrichten van het content management systeem.

Bij de vernieuwing is niet alleen de stijl aangepakt. Ook de gebruiksvriendelijkheid ten aanzien van het bestelproces van tickets is verbeterd. Zo kunnen bezoekers tickets bestellen zonder in te loggen; tickets worden per e-mail toegestuurd. Mocht in een later stadium toch een account aangemaakt, gebruikt makend van hetzelfde e-mailadres, zal de aankoophistorie zichtbaar worden.

De voorstellingen worden onderhouden in EPSVenue en automatisch gepubliceerd naar de website. Zo ook de persoonsgegevens, voor diegene die inloggen. Wijzigingen in de persoonsgegevens worden automatisch teruggekoppeld aan EPSVenue.

Update mei 2015

Posttheater heeft haar website vernieuwd gebruik makend van een ander kaartverkoopsysteem. Publiceervoormij is niet verantwoordelijk voor de huidige website/webshop.

  • EPSVenue
  • CMS
  • Theateroplossing