logo van publiceervoormij.nl

Case

afbeelding van
31-01-2014

Website voor Tonen Automotive

In opdracht van Tonen Automotive een ‘slimme’ website gerealiseerd.

Op de site wordt het actuele aanbod automatisch aangeboden. Zo ook de onlangs verkochte auto’s. Omdat er een koppeling is gerealiseerd met Wheeler Delta, worden de auto’s niet in een ‘saai’ lijstje opgesomd maar netjes aangepast voor elke schermgrootte op elk apparaat.

De website is geschikt gemaakt voor alle apparaten (smartphone, tablet en computer). De belangrijkste reden is natuurlijk de best denkbare beleving geven aan de bezoeker. Een mooie bijkomstigheid is dat de website beter gevonden wordt door zoekmachines (waaronder Google).

Het aanbod wordt onderhouden in een achterliggend systeem (Wheeler Delta van Autodata, veel gebruikt door autoverkopers). Nieuw aangeboden auto’s hoeven op deze manier maar één keer te worden ingevoerd. En komen automatisch op onder meer Autoscout24 en Marktplaats, en door de gerealiseerde koppeling ook op de eigen site van Tonen Automotive.

  • G-Suite
  • CMS
  • Autodata
  • Koppeling
  • Wheeler Delta

G-Suite van Google Cloud

logo van G-Suite van Google Cloud

Als G-Suite partner kan Publiceervoormij.nl op kundige wijze een standaard inrichting verzorgen, zodat u dezelfde werkdag nog in de lucht kunt zijn, en zonder dat er allerlei software geïnstalleerd hoeft te worden op computers van u en uw medewerkers. Een server is ook niet nodig, om mail af te handelen of documenten op te slaan en deze centraal te delen. Alleen een browser is nodig en een internetverbinding, om samen te werken aan documenten (waaronder Documenten, Spreadsheets en Presentaties). Heeft u niet altijd internetverbinding? Het is ook mogelijk om alle gegevens in Google Apps lokaal op uw computer (automatisch) te bewaren.