Nieuwe website voor Happiness at Work Survey NL

Post Featured Image

Nieuwe website voor Happiness at Work Survey NL

Vandaag een nieuwe website opgeleverd Happiness at Work Survey NL (HAWS).

De website is geschikt gemaakt voor alle apparaten (smartphone, tablet en computer). De belangrijkste reden is natuurlijk de best denkbare beleving geven aan de bezoeker. Een mooie bijkomstigheid is dat de website beter gevonden wordt door zoekmachines (waaronder Google).

Hemels van der Hart was verantwoordelijk voor het ontwerp. Publiceervoormij is verantwoordelijk geweest voor de bouw en het inrichten van het content management systeem.

Zie ook de andere case voor HAWS »

Erik During (HAWS) kiest ervoor om voor een laag vast maandbedrag het beheer van de website aan ons uit te besteden, zodat hij zijn aandacht kan besteden aan wat voor hem belangrijk is: bedrijven inzichtelijk maken of medewerkers gelukkig zijn, en – mocht er verbetering nodig zijn – helpen medewerkers gelukkiger te worden. Gelukkige medewerkers zijn minder vaak ziek, blijven langer bij een organisatie, zijn productiever en creatiever. Happiness at Work Survey NL werkt samen met adviseurs, trainers en coaches die in licentie werken met de survey. Aangesloten adviseurs kunnen inloggen in de website en speciaal ontwikkeld materiaal bekijken.

Lekker zaken doen!

Voor mij is werken met Frank een feestje.

Hij is enorm enthousiast over alle nieuwe mogelijkheden die de wondere wereld van onder andere Google te bieden heeft. Hij is in staat om zijn kennis en expertise om te zetten in mooie en praktische oplossingen. Daarbij is zijn eigen kwaliteit standaard erg hoog en verlaat geen enkel product zijn handen voordat hij zelf 100% tevreden is. En wordt het daarmee duur? Ik vind van niet! De kwaliteit die hij levert is het meer dan waard.

Ik doe daarom met veel plezier zaken met Frank. Wanneer volg jij?

Erik During, Happiness At Work Survey NL

Zie ook andere cases

RSS Feed