logo van publiceervoormij.nl

Websites

Bij de realisatie van een website is eenmalig een inspanning nodig.

Een inspanning voor het ontwerp van de website, en na goedkeuring, de realisatie van de templates die nodig zijn om de geschreven inhoud om te zetten in webpagina’s.

Webpagina’s die de bezoeker van de website kan lezen, en zoekmachines die de inhoud van de pagina analyseren en optimaal vindbaar maken.

Templates: Vergelijk het met Microsoft Word-template die eenmalig gemaakt worden door een specialist; en u schrijft zelf offertes gebaseerd op deze template.

Publiceervoormij.nl werkt graag samen met ontwerpers van websites. Dit kan natuurlijk ook een ontwerper zijn die door de klant aangeboden wordt.

Content management systeem (CMS)

De websites worden opgeleverd gebruik makend van een content management systeem (CMS). Met dit CMS 1 kan de klant zelfstandig een groot deel van de inhoud van de website eenvoudig onderhouden.

In lijn met hoe we webapplicaties ontwikkelen, werkt óók het CMS serverless.

Een website is nooit snel genoeg

Één van de grootste voordelen van de totaaloplossing (platform) is dat het een supersnelle website oplevert met een zeer hoge uptime 2. De website wordt standaard via een Content Delivery Network (CDN) aangeboden.

Webhosting

De periodieke vergoeding die gevraagd wordt is voor hosting van de website, het gebruik van het content management systeem en standaard 12 tekst- en beeldwijzigingen per jaar, door ons uitgevoerd. Dit laatste wordt door veel klanten gewaardeerd, die af en toe een wijziging doorgevoerd willen zien en zelf geen tijd hebben om zich in de materie te bekwamen.

  1. Publiceervoormij.nl werkt niet met content management systemen als Joomla, Wordpress, Drupal of TYPO3. Voor deze systemen is een server nodig, en aandacht. Aandacht voor onder meer het patchen van updates om veiligheidslekken te dichten. Praktijk leert dat hoe populairder het CMS, hoe groter het aanbod ‘grappenmakers’ die er een sport van maken om websites te hacken waarvan de bekende veiligheidslekken nog niet gedicht zijn. 

  2. Ter onderbouwing van de uptime: Het CMS werd in 2008 gebruikt voor de online marketing campagne ‘Barack for America’; een campagne waarin ± 1,1 miljard dollar werd opgehaald. Dat waren heel veel bezoekers.